Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.09.2018 14:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre’nin Üçpınar Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların talep ve isteklerini dinlediler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde Başkan Vekili Güzgülü ile Genel Müdür Coşkun’a; MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve Muhtarlık Hizmetleri Daire Başkanı Ersoy Arslan eşlik etti. Ziyarette, Üçpınar Mahalle Muhtarı İlker Öz, Sümbültepe Muhtarı İsmail Bilgili, Sarma Muhtarı İbrahim Karabiber ile Karayağcıhacılar Muhtarı Mehmet Gözlet yer aldı. Mahalle sakinleriyle birlikte kılınan Cuma namazının ardından mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Güzgülü ve Coşkun, Üçpınar halkının talep ve isteklerini dinlediler. Güzgülü ve Coşkun’a mahalle muhtarları ve sakinleri hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar için teşekkür etti.
“Büyükşehir ve MASKİ ne zaman ihtiyaç duysak yanımızdalar”
MASKİ tarafından mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür eden Üçpınar Mahalle Muhtarı İlker Öz, “Ziyaretten çok memnun kaldık. Büyükşehir ve MASKİ mahallemizi düzenli olarak ziyaret ediyor. Ova yollarımız yapıldı. Yağmursuları, dere temizliği ile mahallemiz için korkulu rüya olmaktan çıktı. İçme suyu depomuzun da bakım onarım ve yenilemesi yapılacak. Büyükşehir ve MASKİ ne zaman ihtiyaç duysak yanımızdalar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu