16.09.2018 14:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Bekirağalar Mahallesi’nde 30 yıllık içme suyu terfi hattının ömrünü tamamlaması nedeniyle yeni hat döşedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Selendi’nin Bekirağalar Mahallesi’nde bulunan mevcut içme suyu terfi hattının ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle sıfırdan hat döşedi. 30 yıllık hatta sık sık yaşanmaya başlayan patlakların ardından harekete geçen MASKİ, 500 metre uzunluğundaki hattı kısa sürede günümüz standartlarına uygun hale getirdi. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte mahallede arızalardan kaynaklı su kesintileri son buldu.
“MASKİ, mahallemize can suyu getirdi”
Bekirağalar Mahalle Muhtarı Mesut Çakmak, “Eski hat 30 yıllıktı ve sık sık arızalara neden oluyordu. MASKİ’den hattımızın yenilenmesi için talepte bulunduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahallemize can suyu getirdi. Yapılan tüm hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ediyoruz, kendilerine ayrı ayrı selamlarımızı iletiyoruz” dedi.