Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.09.2018 14:56

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma’da yayın yapan yerel bir gazetede ‘Yağmur yağdı mağaza battı!’ başlığıyla verilen haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Bina içi tesisatın arızalı olmasından dolayı mağazayı kanal sularının bastığı açıklanarak sorumluluğun bina sahiplerinde olduğu vurgulandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçesinde yerel bir gazetede çıkan ‘Yağmur yağdı mağaza battı!’ haberindeki asılsız iddialar üzerine bir açıklama yaptı. Bahse konu olan ve ilçede Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No: 28’de yer alan mağazada yaşanan su baskının bina içi tesisattan kaynaklandığı belirtildi. 185 Çözüm Merkezine gelen çağrı sonrasında mağazaya giden ekipler, yaptıkları inceleme sonrasında bodrum katta askıda olan kanalizasyon hattının kelepçelerini kopardığı ve kanalizasyon sularından kaynaklı olarak baskının yaşandığını tespit etti. Ekipler, oluşturulan çağrı kaydı sonrasında mağazaya gittiklerinde kopan parçaların yerine takıldığı mağaza sahibi tarafından MASKİ personeline söylendiği ifade edildi. Söz konusu şikayet sonrasında kanalizasyon parsel bacasında yapılan inceleme neticesinde ise MASKİ’nin sorumluluğunda olan noktada herhangi bir tıkanıklık olmadığı tespit edilerek, mağaza sahibine bildirildi. MASKİ’den yapılan açıklamada ayrıca, bina içi pis ve temiz su hatlarında herhangi bir arıza yaşanmaması için bina sahipleri tarafından düzenli olarak bakım onarımlarının yapılması gerektiği belirtildi. Bakım onarımı yapılmamış bina içi tesisatlarda bu tür arızaların yaşanabileceği vurgulandı. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu