Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2018 14:34

MASKİ Genel Müdürlüğü Demirci ilçesine bağlı Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’nin yeni imara açılan yerleşim alanında 700 metrelik içme suyu hattı çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sorunlarını hızla çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’nin yeni imara açılan yerleşim alanında içme suyu ihtiyacını 700 metrelik yeni hat döşeyerek gideriyor. MASKİ ekipleri tarafından mahallede başlatılan içme suyu hattı döşeme çalışmalarının bitmesiyle bölgedeki meskenlere temiz, sağlıklı ve kesintisiz şekilde içme suyu sağlanacak.

“MASKİ, var gücüyle çalışıyor”
Dr. Mehmet Akarsu Mahalle Muhtarı Nedim Akkuzu, MASKİ'nin mahallelerinde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili teşekkür ederek, "MASKİ yetkililerine taleplerimizi bildirdiğimiz andan itibaren içme suyu hattı döşeme çalışmalarına başlandı. MASKİ, bizlere sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşturmak için var gücüyle çalışıyor. Biz de mahallem ve şahsım adına bu hizmetlerin altında kalmayacağız. Cengiz Başkanımıza her zaman destek olacağız. Eski dönemlerde mahallemizin yolu bile bilinmezdi. Şimdi ise hizmetin biri bitmeden diğeri başlıyor. Çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a sonsuz teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu