Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2018 16:01

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da kutlandı. Kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunumları, Akhisar’da ikamet eden Afrin Gazisi Uzman Çavuş Yunus Emre Işık’ın baba evindeki ziyareti ve Manisa Polisevi’nde Gaziler Günü onuruna gaziler, yakınları ve şehit yakınlarına yemek verilmesiyle tamamlandı. Programlara Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi kurmayları da katıldı.

Sakarya Meydan Muharebesi'nin kazanılmasının ardından, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e TBMM'nin 19 Eylül 1921 günü mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi dolayısıyla kutlanan Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumları ile başlayan programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1. Komando Tugay Eğitim Komutanı Albay Güven Dere, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, gazi derneklerinin temsilcileri, kurum müdürleri ve gazi yakınları katıldı. Manisa Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve gazi derneklerinin çelenkleri, Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına sunuldu. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziler Günü mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerin bu ülke için gözünü kırpmadan canını feda edenlerin gününün kutlu olmasını temenni etti.

Afrin Gazisi Evinde Ziyaret Edildi
Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama programının ardından Manisa protokolü Afrin Gazisi Uzman Çavuş Yunus Emre Işık’ın Akhisar’daki evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Akhisar ilçesinin idari ve askeri yöneticilerin de yer aldığı ziyarette, Gazi Işık ve ailesiyle samimi bir ortamda sohbet edildi. Türk Milleti’nin gazilerimize minnet borçlu olduğu ifade edilerek, ziyaret sonlandırıldı.

Gaziler Onuruna Yemek Verildi
Gaziler Günü kutlama programı kapsamında Manisa Polisevi’nde bir yemek düzenlendi. Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının katıldığı programda protokol üyeleri, gaziler ve ailelerin masalarına oturarak sohbet etti. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in konuşmasının ardından Gaziler Günü kutlama programları sona erdi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu