Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2018 17:06

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı vesilesiyle geleneksel hale getirdiği aşure günleri bu yıl da devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirilen aşure günleri kapsamında Alaybey Pazaryeri ve Laleli Pazaryeri’nde yaklaşık 3 bin kişiye aşure ikramında bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak her Muharrem Ayı’nda dağıtılan aşure bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz Perşembe günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımı ile Perşembe Pazarı’nda başlayan aşure günleri kapsamında Alaybey ve Laleli pazaryerlerinde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Aşure dağıtımına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Daire Başkanları, Şube Müdürleri katıldı. Aşure dağıtımından önce eller hep birlikte semaya açılarak dualar edildi. Ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı ile protokol üyeleri vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Vekili Ziya Elmalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilen aşure hayırlarının Allah katında kabul olmasını temenni etti. Aşurelerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar da yapılan hayır nedeniyle teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen aşure günleri 4 Eylül Pazartesi günü Karaköy Pazar Yeri’nde, 28 Eylül Cuma günü ise 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam edecek.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu