Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2018 12:20

1985 yılında Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Tekeli köyü yakınlarında yazlık karakol açmaya giderken araç kazası sonucu şehit olan Turan Geçkalmış’ın adı, ilçede doğup büyüdüğü evin bulunduğu sokağa verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yetkilileri, şehidin adının verildiği sokağa yeni tabelayı taktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının teklifiyle Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Gölmarmaralı şehit Turan Geçkalmış’ın adının doğduğu evin bulunduğu sokak olan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki sokağa verilmesi oybirliğiyle kabul edilmişti. Şehidin doğduğu evin sokağına adının bulunduğu levhanın asılması gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cülen, Gölmarmaralı şehidin adının sonsuza kadar yaşayacağını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere, tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

“Ruhları şad olsun”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde şehitlerimizin adının yaşatılması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş de, “Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı olarak Gölmarmaralı şehidimiz Emrah Aral’ın ardından Turan Geçkalmış şehidimizin de adının yaşatılması için Büyükşehir Belediye Meclisimize teklifi sunmuştuk. Bugün de gerekli isim değişikliğini gerçekleştirdik. Bu vesileyle Turan Geçkalmış şehidimiz nezdinde tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu