Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2018 13:25

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer yeni görev yerine uğurlandı. Valilik önünde yapılan uğurlama törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.
Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Mustafa Güvençer, Manisalılara veda etti. Manisa Valiliği önünde düzenlenen uğurlama törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vali yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Harun Yıldız, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve meslek örgütleri katıldı. Vali Güvençer ve eşi Dilek Güvençer kendisini uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak Manisa’dan ayrıldı. Duygusal anların da yaşandığı veda töreninde, Manisalılar Vali Güvençer’i alkışlarla uğurladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu