10.11.2018 14:01

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı 13 Eylül Mahallesi’ndeki eskiyen kanalizasyon hattının deplase çalışmasını gerçekleştirerek vatandaşlara daha sağlıklı altyapı kazandırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Soma ilçesine bağlı 13 Eylül Mahallesi’nin eskiden döşenen ve sık sık sorun yaşanan kanalizasyon hattının bağlantısı iptal edilerek deplase çalışması uygulandı. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon hattının deplase çalışması ile sorun yaşayan vatandaşların sıkıntıları hattın yer değiştirilmesiyle son buldu. MASKİ İlçe Şefi Osman Demircan ile Mahalle Muhtarı Halil Kurşun çalışmayı yakından takip etti.

“MASKİ, sıkıntımızı çözdü”

13 Eylül Mahalle Muhtarı Halil Kurşun, “Mahallemizdeki kanalizasyon hattımızın hem eski hem de kulanım açısından yönünün değişmesi gerekiyordu. Sağolsun MASKİ yetkilileri hattın yerini değiştirerek bu sıkıntımızı da çözdü. Gerçekleştirilen deplase çalışması olsun diğer çalışmalar olsun her konuda bizleri mağdur bırakmayan ve hizmet getiren Büyükşehir ve MASKİ’ye teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki çalışmalarından çok memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ayrı ayrı teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.