13.11.2018 14:52

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli Yılmaz Mahallesi Zafer Sokak’ta ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirerek, yerleşime yeni açılan bölgeye altyapıyı temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve güvenli altyapıyı temin etmek amacıyla yoğun mesaisini sürdürüyor. Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nde, yerleşime yeni açılan Zafer Sokak’ta ortaya çıkan altyapı ihtiyacı doğrultusunda çalışma gerçekleştirdi. Döşenen ek kanalizasyon hattı sayesinde vatandaşlara sağlam ve kullanışlı bir sistem temin edildi.
”Büyükşehir ve MASKİ, bizleri hiçbir zaman zor durumda bırakmadı”
Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, “Mahallemizde her geçen gün yeni yapılaşmalar gerçekleşiyor. Haliyle vatandaşların ihtiyaçları çoğalıyor. Büyükşehir ve MASKİ bizleri hiçbir zaman zor durumda bırakmayarak hizmet vermeye devam ediyor. Yine mahallemizde yeni yerleşim alanına ihtiyaç doğrultusunda kanalizasyon hat döşeme çalışması yapıldı. Neye ihtiyacımız varsa MASKİ yetkilileri anında bize olumlu dönüyor. Hizmetlerden çok memnun kalıyoruz. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyor, selamlarımızı gönderiyoruz” dedi.