Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.11.2018 15:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aydınlar ve Şatırlar Mahallesi arasında başlattığı çalışmayla iki mahalle arasındaki mesafeyi 10 kilometre kısaltıyor. İki mahalle arasındaki mesafeyi kısaltacak olan yolda genişletme ve bakım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartları el verdiği takdirde asfalt uygulaması da yapacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aydınlar ve Şatırlar Mahallesi arasındaki yolda bakım ve onarım çalışmasına başladı. İki mahalle arasındaki 14 kilometrelik mesafeyi 4 kilometreye düşürecek olan yolda çalışmaların tamamlamasıyla vatandaşlar hem zamandan tasarruf edecek, hem de daha güvenli seyahat edecek. Yürütülen çalışmaları takip eden Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, yolun altyapısında yürütülen çalışmalarının ardından, hava şartlarına bağlı olarak asfalt uygulamasının da gerçekleştireceğinin mesajını verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu