15.11.2018 13:46

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yağışlı havalarda tarım arazilerine ulaşım sağlayamayan vatandaşların derdine menfez ile çare bularak, yol geçişini güvenli hale getirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalı vatandaşların altyapıya ilişkin her türlü sıkıntısını gidermek için çalışmalarına devam ediyor. MASKİ ekipleri, Köprübaşı ilçesine bağlı Kıranşeyh Mahallesi’nde de mahalle sakinlerinin dere taşkın sıkıntısına çare oldu. Gerçekleştirilen menfez çalışması sayesinde, yağışlı havalarda tarım arazilerine giden yolda oluşan çamur çilesi ortadan kaldırılarak, yol geçişi sağlandı.
“Sular, tarım arazilerimize zarar veriyordu”
Kıranşeyh Mahalle Muhtarı Veysel Uyan, “Yağmur yağdığı zaman dere yatağından sular taşarak, tarım arazilerimize zarar veriyordu. Çok fazla çamur, balçık olduğu için gidip gelmemiz sıkıntı yaratıyordu. Şuan menfezimiz yerleştirildi. Yapılan çalışmadan memnunuz. Cengiz Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ve selam ederiz” diye konuştu.