Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2018 12:38

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak, Cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda OGM Ormanspor’la oynanacak olan zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ilk 3 maçı kazandıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Cabadak, “ Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve ilk üç maçımızı kazandık. Bu üç maçın ardından bir düşüş yaşadık. Bence bu bir mental düşüştü. Son maçta iyi mücadele etmemize rağmen, oyunun belli yerlerinde dirençli oynamamıza rağmen kazanmayı beceremedik. Önümüze bakmaz zorundayız, unutmak zorundayız, yeni bir sayfa açmak zorundayız. Cumartesi günü kendi sahamızda kuvvetli bir takıma karşı oynayacağız. Tüm maçlarını kazanmış formda ve özgüvenini kazanmış bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Bu bizi çok ilgilendirmiyor. Bizim kendi işimize odaklanmamız lazım. Kimle oynadığımızın bir önemi yok. Biz sezon başında kendimize koyduğumuz hedefte kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz. Kiminle oynadığımız önemli değil. Ancak böyle önemli ve kaliteli takıma karşı oynarken, öncelikle maçın emek ve mücadele kısmını kazanmak lazım. Ondan sonra ancak skora yansıtabiliriz üstünlüğümüzü. Dolasıyla öncelikle mücadele kısmına odaklanacağız. Daha iyi müdafaa yapmaya çalışacağız. Daha sert, daha agresif oynamaya çalışacağız kendi sahamızda. Seyircimizin de desteğiyle kendi sahamızda karşılaşacağımız OGM Ormanspor maçını kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu