Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.11.2018 14:44

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde bulunan derede menfez imalatı gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde ıslah, korkuluk ve menfez çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Köprübaşı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde bulunan derede yol geçişini rahatlatmak ve mahalleyi taşkından korumak adına menfez çalışması gerçekleştirildi. Yapılan menfez ile yaya ve araç geçişi güvenli hale getirilerek mahalle taşkından korundu. Muhtarlık işleri Şube Müdürü Rahmi Erdem, MASKİ İlçe Şefi Enver Çetin ile Mahalle Muhtarı Mehmet Kalkan çalışmayı yakından takip etti.
“Mahallemiz için çok faydalı bir hizmet oldu”
Atatürk Mahalle Muhtarı Mehmet Kalkan, “Mahallemizden geçen deremizde MASKİ ekipleri tarafından menfez imalatı gerçekleştirildi. Bu çalışma sayesinde hem yol geçişimiz rahatladı hem de taşkın sorunumuz kalmadı. Aşırı yağışlarda epey sıkıntı yaşamaya başlamıştık. Araç ve yaya geçişimiz ise taşkından dolayı bizleri çok rahatsız ediyordu. MASKİ yetkilileri sağ olsun menfez imalatını gerçekleştirerek bizleri rahatlattı. Mahallemiz için gerçekten çok faydalı bir hizmet oldu. MASKİ çalışanlarına mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerden çok memnunuz. Başkanımızı çok seviyoruz. Her zaman destek olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu