Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.12.2018 13:00

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler’in Hacıhaliller Mahallesi’nde inşa edilen günlük 850 ton kapasiteli içme suyu arıtma tesisinin devreye alınması öncesinde, numune alımı gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalılara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu ulaştırmak adına il genelindekiçalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi’nde inşa edilen içme suyu arıtma tesisi tamamlandı. 366 bin TL bedelle hayata geçirilen yatırım sayesinde, günde 850 ton içme suyu arıtımı yapılacak. Önümüzdeki hafta içerisinde devreye alınacak tesisin çıkış suyundan numune alımı da gerçekleştirildi.Tesisin kısa sürede çalışmaya başlamasıyla birlikte, Hacıhaliller sakinlerine daha kaliteli içme suyu temin edilecek.

“Suyumuz artık daha güzel ve kaliteli olacak”

Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil, “Cengiz Başkanımız mahallemize geldiğinde kendisine talebimizi iletmiştik. Sağolsun o da bizleri kırmadı ve çalışmalara hemen başlandı. Suyumuz artık daha güzel ve kaliteli olacak. Mahalle sakinlerimiz de hizmetlerden çok memnunlar. Başkanımıza ve emeği geçen herkese çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu