Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.12.2018 14:04

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Kıymık Mahallesi’nde başlattığı yeni içme suyu sondaj çalışmasını tamamladı. Saniyede 10 litre verim ve 190 metre derinliğe sahip yeni sondajdan numune alım işlemi gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerini sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Gördes ilçesine bağlı Kıymık Mahallesi’nde mevcut içme suyu sondajında yaşanan su azalması nedeni ile başlattığı yeni içme suyu sondajının delgi işlemini 190 metrede tamamladı. Saniyede 10 litre verim elde edilen sondajdan teknik personel tarafından numune alım işlemi gerçekleştirildi.

“Yeni sondaj içme suyu ihtiyacımızı karşılayacak”
Kıymık Mahallesi’ne kazandırılan yeni içme suyu sondajından memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Hasan Karaca, “Mahallemizin içme suyu ihtiyacını karşılayan mevcut sondajda yaşanan su azalması nedeni ile mahallemizde susuzluk yaşanmaktaydı. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar yeni bir sondaj çalışması başlattılar. Yeni sondajdan çok güzel suya ulaşıldı. İnşallah numune sonuçları güzel gelir ve mahallemize su verilmeye başlanır. Hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ederim” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu