22.01.2019 12:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı merkez mahallelerinde tıkanık olduğu tespit edilen yağmur suyu ızgaralarını temizledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek amacıyla yol güzergahlarındaki yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Demirci ilçesine bağlı merkez mahallelerinde tıkalı olan noktalar tespit edilerek yağmur suyu ızgaraları temizlendi. Yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması için çalışmalara devam eden MASKİ, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini özenle yürüterek vatandaşların sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli her türlü önlemi alıyor.
“Ne su birikintisi kaldı, ne de taşkın kaldı”
Akıncılar Mahalle Muhtarı Nurullah Emekli, “Mahallemizde bulunan yağmur suyu ızgaralarının temizliği yapıldı. Artık ne su birikintisi ne de taşkın bizi etkileyecek. Emeği geçen herkes sağ olsun. Cengiz Başkanımıza selamlarımızı gönderiyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
“Cengiz Başkanımızın başımızın üstünde yeri var”
Yağmur Mahalle Muhtarı Necati Gökkaya, “Yağmur suyu ızgara temizlik çalışması olması gereken bir hizmetti. Yapılan diğer hizmetlerden de çok memnun kalıyoruz. Mahallem ve muhtar olarak Cengiz Başkanımızın başımızın üstünde yeri var. Hizmetlerinde dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ ekibine teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.
“MASKİ, elinden gelenin fazlasını yapıyor”
Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kadir Aksoy, “Yapılan bu temizlik çalışmasından çok memnunuz. Alt yapı konusunda MASKİ bizlere inanılmaz hizmetler sergiliyor. Gerek bu temizlik işinde olsun gerekse diğer çalışmalardan olsun mahalleli olarak çok memnunuz. İnşallah bir dahaki dönemde de Cengiz Başkanımızı yine başkanımız olarak görürüz ve bu hizmetlerin devamı gelir. Kendisinin her zaman için yanındayız ve güveniyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.