Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.01.2019 15:00

MANİSA 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı’nda 9. Dönem bedelli erlerin yemin töreni gerçekleşti. Yaklaşık 5 bin acemi bedelli er, yemin töreninin ardından terhis belgelerini alarak, memleketlerine geri döndü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık da törende yer aldı.
Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası’nda 21 günlük temel eğitimlerini tamamlayan 9. Dönem bedelli erlerin yemin töreni gerçekleşti. Törene Manisa Valisi Ahmet Deniz, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, askeri erkan ve bedelli acemi erlerin aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; spor, eğitim ve atış branşlarında başarılı olan erlere belgelerinin verilmesiyle devam etti. 39 acemi bedelli erin babası ve dedesinin askerliğini Manisa’da yapmaları dolayısıyla katılım belgeleri verildi. Komando gösterileri ve danslarının ardından tören geçişi yapıldı. Aileler, tören geçişi esnasında tüm bölükleri ayakta alkışladı. Tören geçişi sonrasında acemi bedelli erler, ailelerine kavuştu. Yaklaşık 5 bin acemi bedelli er, terhis belgelerini aldıktan sonra memleketlerine geri döndü.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu