Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.01.2019 17:42

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamaması için ana cadde ve sokaklardaki yağmursuyu ızgaralarının temizliğine Turgut Özal, Laleli, Adnan Menderes ve Kazım Karabekir mahalleleriyle devam etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu birikintilerinin günlük yaşamı olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ve Yunusemre ilçe merkezlerindeki ana caddeler ve bağlı sokaklarında bulunan yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmayla, mazgalların tıkanmasına sebep olan yabancı maddeler uzaklaştırılarak yağmursularının sağlıklı şekilde tahliyesi sağlandı.

“Cengiz Başkanımız Manisalılara verilen en büyük şans”
Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, “Mahallemizdeki ızgara temizlik çalışmaları devam ediyor. Aşırı yağmurlarda mahallelinin rahatça günlük hayatını sürdürebilmesi için MASKİ yetkilileri yağmursuyu hatlarımızın bakımlarını zaman geçmeden yeni bir çalışmayla tekrar yapıyor. Bizler mahalleli olarak böyle güzel hizmetler gördükçe Cengiz Başkanımıza minnet duyuyoruz. Eskiden mahallemizin yüzüne bile bakılmazdı ama şimdi bir dediğimiz iki olmuyor. Başkanımızın, Manisalılara verilen en büyük şans olduğunu düşünüyorum. Hizmetlerinden dolayı Cengiz Başkanımız ve ekibine sonsuz teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

“Büyükşehir ve MASKİ’nin koordineli çalışmaları bizlere çok fayda sağlıyor”
Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve Laleli Mahalle Muhtarı Bedriye Pehlivan, “MASKİ ekipleri olumsuz hava şartlarına rağmen bizleri zor durumda bırakmayarak çalışmalarını sürdürüyor. Mahallem adına yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz. Büyükşehir ve MASKİ’nin koordineli çalışmaları bizlere çok fayda sağlıyor. Şuan da mahallemde yağmur sularından dolayı oluşan su birikintilerinin vatandaşa yaşattığı sıkıntı giderildi. Izgara temizlik çalışmaları tamamlandı. Rutin bir şekilde yapılan bu hizmetten dolayı MASKİ yetkililerine teşekkür eder, Cengiz Başkanımıza başarılarının devamını temenni ederiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu