Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.01.2019 21:24

Türkiye Basketbol Liginde son 3 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Semt 77 Yalova Belediyespor’u deplasmanda 90-93 yendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Türkiye Basketbol Liginin 16.haftasında deplasmanda Yalova Belediyespor ile karşılaştı. İki takımın birbirine üstünlük kurma mücadelesi ile geçen ilk periyot 19-25 Manisa Büyükşehir Belediyespor lehine bitti. Maçın ikinci periyodunda üstünlük sürekli el değiştirdi. Hücumlardan son atışlarını isabet ettiremeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yalova’nın üçlük atışlarına engel olamadı ve bu periyot 46-42 Yalova üstünlüğü ile bitti. Üçüncü periyotta faullerin sayısı arttı ve maç sertleşti. Sürekli oyun durdu. rakibini pota altında zorlamaya başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyodu 66-67 üstün bitirdi. Son periyotta Serbest atışlardan isabet bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor üstün oyununu maçın bitimine kadar sürdürdü. Son 8 saniye kala Derrick iki serbest atışı kaçırmadı ve skor 90-93 oldu. 5 saniye kala Yalova faulden atış kazandı. Yalova iki serbest atışdan isabet bulamayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçı 90-93 kazandı. Bu maça kadar son 3 maçını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yalova galibiyetiyle nefes aldı.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 16.hafta Karşılaşması
Salon: 90.Yıl Spor Salonu
Semt77 Yalova Belediyespor: İsmet, Onur(8), Mustafa, Salih(4), Melih(6), Mert(20), Troy(4), Hadi(19), Stephen(16), Oğuzhan(6), Oğulcan(7)
Baş Antrenör: Mehmet Kabaran
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gurur(4), İlker(6), Fırat(3), Deniz(2), Derrick(16), Erhan(18), Zafer(10), Tunahan(11), Devin(23)
Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

1.Periyot:  19 - 25
2.Periyot:  27 - 17
3.Periyot:  20 - 25
4.Periyot:  24 - 26
Maç sonucu: 90 - 93 ( Manisa Büyükşehir Belediyespor lehine)

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu