Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.01.2019 13:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yağmursuyu hattı çalışması başlattı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların ardından tıkanıklık ve deşarj sorunlarından dolayı oluşan birikintileri önlemek adına il genelinde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kış aylarında yaşanan yoğun yağmur suyu akışını kontrol altına almak üzere 500 metrelik yağmursuyu hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen talebi dikkate alarak başlanan çalışmanın yanı sıra mevcut olan yağmursuyu ızgaraları da temizlenerek mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alması sağlanacak.

“Cengiz Başkanımızın sunduğu hizmetlerden çok memnunuz”

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Eşref Yılmaz, “Mahallemizde oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçmek için MASKİ ekipleri tarafından yağmursuyu hattımız döşeniyor. Özellikle mahallemizde bulunan Hafsa Sultan İlköğretim Okulunun giriş çıkışlarında oluşan su birikintilerini yok etmek amacıyla başlatılan çalışma sayesinde aşırı yağışlarda artık araç trafiğimiz de olumsuz etkilenmeyecek. Vatandaşımız da rahatça mahallemizde yaya olarak ihtiyacı olan yere gidebilecek. Cengiz Başkanımıza ne kadar dua etsek az. Kim bize hizmet getirirse biz O’nun yanındayız. Mahalleli olarak Cengiz Başkanımızın bizlere sunduğu hizmetlerden çok memnunuz. Bizler de Başkanımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu