28.01.2019 11:40

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Alparslan Türkeş Kavşağı’nın ikinci etap çalışmalarında sona yaklaştı. Yakın zamanda tamamlanması beklenen projede; yan yol asfalt işleri ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu ilçesinde can ve mal kayıplarının yaşandığı kazaların sona erdirilmesi; şehir içi ve şehirlerarası trafiğin birbirinden ayrılması için hayata geçirilen Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nda ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Proje sahasında Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, yağışların olmadığı günlerde asfalt çalışmaları ve yol düzenlemeleri yaparken; Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri de peyzaj için gerekli olan altlıkları hazırlıyor. Turgutlu tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nın battı çıktı kısmının açılışıyla birlikte transit geçişler oldukça rahatlamış, vatandaşların trafikte geçirdiği süre oldukça kısalmıştı. Bağlantı yollarındaki çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe giriş ve çıkışları güvenli bir hale gelecek ve Turgutlu’nun derin üzüntüler yaşadığı kazalar son bulacak.