Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.01.2019 13:49

Yunusemre ilçesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yolu üzerindeki dekoratif aydınlatmaları, kağıt toplayıcısı görüntüsünde el arabası ile gezerek dolaşan şahıslar, söktüler. Yaşanan olay üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Emniyet Teşkilatı kamu malını çalan kişilere yasal işlem uyguladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesinde yapılan bisiklet yolu üzerindeki dekoratif aydınlatmaları, kağıt toplayıcısı görüntüsünde el arabası ile gezerek dolaşan şahıslar, söktüler. Pes dedirten hırsızlığın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ve Emniyet Teşkilatı hızla harekete geçti. Kamu malını çalan hırsızlar kısa sürede yakalanarak cezai işlem uygulandı.
Zabıta İhbar Hattı
Konu hakkında açıklamada bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, “Yaşanabilecek olan bu tarz olumsuz durumlara ekiplerimiz müdahale etmektedir. Bu anlamda vatandaşlarımızın kamu malına zarar veren vatandaşlarımızı gördüklerinde 153 numaralı zabıta ihbar hattını aramalarını rica ediyorum. Kamu malını korumak tüm vatandaşlarımızın görevidir. Bu anlamda yapılan ihbarlar bizler için büyük önem taşıyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu