Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.01.2019 14:56

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Gölmarmara Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı.
Gölmarmara Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırım ve hizmetlere yönelik toplu açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine, Manisa Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, İlçe Belediye Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz yaptı. Öz konuşmasında, Gölmarmara için en iyi hizmetleri kazandırma amacında olduklarını belirtti. Öz, “Cumhur İttifakı pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek” dedi.
Baybatur, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Ergün’dür”
Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ün konuşmasının ardından AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur kürsüye davet edildi. Baybatur ilçeye kazandırılan hizmetler için emeği geçen herkese teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Gölmarmara ilçesinin belediye başkan adaylarının kim olacağını da belirten AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Milliyetçi Hareket Partisi’nden mevcut Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini ifa eden Sayın Cengiz Ergün’dür. Gölmarmara Belediye Başkan Adayımız ise Kamil Öz’dür” dedi. Manisa Valisi Ahmet Deniz ise ülkenin durumu hakkında kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra Gölmarmara ilçesine kazandırılan hizmetlerin daim olmasını diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, ilçeye gelen doğalgaz’ın ilk ateşi de yakıldı.
Kamil Öz Teşekkür Etti
Gölmarmara Belediyesi’nin toplu açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen katılım sağlayan Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’ne Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz teşekkür etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu