Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.01.2019 15:47

İl genelinde kırsal kalkınmanın sağlanması adında önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, sağladığı desteklerle üreticilerin yüzünü güldürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen projeler kapsamında Köprübaşılı hayvancılık ve tarımsal üretimle uğraşan üreticilere seracılıktan, tarımsal sulamaya ve ana arıya kadar birçok alanda büyük destek sağlandı.
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte kırsalda kalkınmanın sağlanması adına harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem vatandaşların yüzünü güldürüyor hem de üreticilere yeni gelir kapıları açıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca yürütülen projeler doğrultusunda Köprübaşı’nda da hayvancılık ve tarım ile uğraşan üreticiye sera, ana arı, zeytin fidanı, ceviz fidanı, zirai dona karşı koruma amaçlı örtü dağıtımı, sulama ve hayvan içme suyu gölet bakımı alanlarında büyük destek sağlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan destekler sonucunda 251 bin lira bedelle 13 adet sera desteğinde bulunuldu. Ayrıca 2017 yılında zirai dona ve kırağıya karşı koruma amaçlı örtü dağıtımı gerçekleştirilirken, çilek üreticilerine çilek alanlarının yüksek tünel ile örtülmesi için gerekli malzeme verildi. Arıcılığın geliştirilmesi noktasında 110 adet ana arı üreticilere dağıtılırken, bin 386 adet ceviz fidanı ve 53 bin 372 adet ceviz fidanı Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle toprakla buluşturuldu. Ayrıca, Rağıllar mahallesinde küçük ölçekli sulama göleti, Saraycık, Kınık ve Esat Mahalleleri hayvan içme suyu göleti, Mestanlı Mahallesinde hayvan içme suyu gölet temizliği, Çavullar Mahallesinde tarımsal ilaçlama yeri ve Kavakyeri mahallesinde tarımsal sulama tesisi bakım ve onarımı da Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi.
Destekler Devam Edecek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde her zaman üreticilerin yanında olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Tarım ve Hayvancılığın çok önemli olduğu Köprübaşı’nda bunu göz önünde bulundurarak çeşitli projeler hazırladık. Bu doğrultuda üreticilerimize sera, ana arı, zeytin fidanı, ceviz fidanı, hayvan içme suyu göleti gibi alanlarda büyük destek sağlandı. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç belirlenen ilçelerde ve mahallelerde bu destekler sürdürülmeye devam edecek” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu