Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.01.2019 15:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen, Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı’nın Bilgilendirme Günü’ne katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Anemon Otel’de düzenlenen iş sağlığı güvenliği toplantısına katıldı.  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen, Manisa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı’nın Bilgilendirme Günü toplantısına Talip Akbaş’ın yanı sıra Manisa İş Kur İl Müdürü Şerif Eşref Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Sektörel Risk Yönetimi ve İstatistik Daire Başkanı Ergün Can, kurum ve kuruluşlarda görev yapan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından program akışına geçildi.
İlaçlama Ekipleri de Bilgilendirildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Anemon Otel’de düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı sonrasında MASKİ İkiz Kuleler Toplantı Salonu’nda düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerine katıldı. İl merkezi ve ilçelerde görev yapan haşere ilaçlama ekiplerinin katıldığı seminerde, görev başındaki ekiplerin uyması gereken iş sağlığı kuralları hakkında bilgi verildi. Burada personele yönelik bir konuşma yapan Başkan Talip Akbaş, personele görevleri başında iken önceliklerinin kendi sağlıkları olduğunu belirterek, can sağlıklarını tehlikeye atacak hiçbir şey yapmamaları konusunda uyardı. İşlerini özveriyle yapmaları konusunda uyaran Akbaş, işlerin yarım kalmaması için çalışmalarını tamamlamalarını istedi. Yapılan konuşma sonrasında personele yönelik iş sağlığı güvenliği semineri devam etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu