Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.01.2019 15:53

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Sağnıç Mahallesi’nde taşkın sıkıntısına son vermek için yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ortaya çıkan ihtiyaçlara göre faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Sağnıç Mahallesi’nde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekiplerinin mahallenin taşkın sıkıntısına son vermek için başlattığı çalışma ile vatandaşlara daha sağlıklı yaşam alanı kazandırılacak. Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan, MASKİ İlçe Şefi Gökhan Demir ve Mahalle Muhtarı Refik Dönmez çalışmayı yakından takip etti.
“Hizmetlerden memnun olmayanlar hatayı kendinde arasın”
Sağnıç Mahalle Muhtarı Refik Dönmez, mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “MASKİ, yağmur suyu hattı döşenmesi için mahallemizde çalışma gerçekleştiriyor. Yağışlı havalarda epey sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi bu sıkıntımıza son veriliyor. Sağ olsun MASKİ , üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. Yapılan bu hizmetlerden memnun olmayanlar hatayı kendinde arasınlar. Çünkü mahallem adına hangi hizmeti istediysek er ya da geç mutlaka bize olumlu geri dönüş yapıldı ve yapılıyor. Bu anlamda  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz, mahalleli olarak selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu