Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.02.2019 16:45

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın saat 15.30’da konuk edeceği Final Spor maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Muradiye Spor Salonu’nda bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımında gözler yarın saat 15.30’da Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak olan Final Spor karşılaşmasında galibiyete çevrildi. Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde maçın oynanacağı Muradiye Spor Salonu’nda bugün yaptığı teknik, taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, salondan galibiyetle ayrılıp play-off yarışında önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyor.
Çaylan, “ Zorlu Bir Viraja Girdik, Kendi Evimizde Maç Kaybetmek İstemiyoruz”
Yarın saat 15.30’da Muradiye Spor Salonu’nda karşılaşacakları Final Spor maçının öneminin çok büyük olduğuna dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, “ Play-off yarışında çok zorlu bir viraja girdik, kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Ligde kalan 12 maçın 7’sini kendi evimizde oynayacağız. Bu avantajı iyi değerlendirmek için kendi evimizde oynayacağımız maçları kazanmamız lazım. Bu dönemde taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Yarın karşılaşacağımız Final Spor maçında tüm Manisalı basketbol severleri Muradiye Spor Salonu’na bekliyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu