Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.03.2019 13:37

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anma etkinlikleri düzenlendi. Manisa Garnizon Şehitliği'nde Şehitlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan anma programında, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakıldı. Polis şehitliği ziyareti ile devam eden programda daha sonra Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Manisa'da anma programları gerçekleştirildi. Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yılı münasebetiyle düzenlenen törenler Manisa Garnizon Şehitliği’nde, Şehitlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Daire başkanları, askeri erkan, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Şehitlerimizin Mezarlarına Karanfil Bırakıldı
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programı, saygı atışı yapılması ve Şehitlik Anıtına çelenk bırakılması ile devam etti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş yaptı. Vali Ahmet Deniz’in şehitlik defterini imzalaması ile devam eden programda daha sonra Vali Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Anma programında daha sonra şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar edildi. Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen anma programının sona ermesinin ardından Polis Şehitliği ziyaret edildi. Şehit polislerimizin mezarlarına karanfil bırakılırken, tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar okundu.
18 Mart Oratoryosu Büyük Beğeni Topladı
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale salonunda sahnelenen oratoryo saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Mustafa Örnek tarafından yapıldı. Ardından Piyade Üsteğmen Bayram Korkmaz Çanakkale Zaferi’nin önemini sunum eşliğinde anlattı. Programda son olarak Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi. Çanakkale Zaferi’ni kısa öykülerle anlatan öğrencilerin seslendirdiği kahramanlık türküleri ise salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu