01.06.2019 15:46

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri hazırladıkları muhteşem gösteri ile hem hünerlerini sergiledi, hem de 2018-2019 eğitim öğretim yılına veda etti. Bale gösterilerinde bulunan, müzik dinletisi gerçekleştiren minik öğrencilerin performansları büyük alkış topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri hazırladıkları muhteşem gösteri ile hünerlerini sergiledi. Düzenlenen gösteri ile 2018-2019 eğitim öğretim dönemine veda eden minik öğrenciler, başarılı performanslarıyla da büyük beğeni topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen programı İdari İşler Şube Müdürü Hasan Torun, ÇKSM Merkez Sorumlusu Serap Gücüyen, merkez öğretmenleri ve miniklerin aileleri ilgiyle takip etti. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler eğitim öğretim döneminde edindikleri sanatsal becerileri sahneledi. Şarkılar söyleyen, bale gösterisinde bulunan çocukların gösterisi göz kamaştırdı. Gösteriyi ilgiyle takip eden öğrencilerin velileri bu güzel anları bol bol fotoğraflayarak da ölümsüzleştirdi.