Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2019 09:45

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunun daha verimli kullanılması için vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar mahallesini ziyaret ederek su tasarrufu konusunda vatandaşlar ile görüştü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyunun verimli kullanılması ve tasarrufu noktasında vatandaşların daha bilinçli hareket etmesi için çalışmalarına devam ediyor. Sarıgöl ilçesine bir çalışma ziyareti düzenleyen Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Afşar Mahallesini giderek su tasarrufu konusunda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarlığının birinci azası Ahmet Elöz’ün de bulunduğu görüşmede içme suyunun verimli kullanılarak tasarruf etme yöntemleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. 

“Su, en değerli varlığımızdır”

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Suyumuzu korumak ve evlatlarımıza miras bırakmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Gerek İçme Suyu Dairesi Başkanlığımızın çalışmaları gerekse de daire başkanlığımızın personelinin su tasarrufuna yönelik eğitimleri, bu konuya ne kadar önem verdiğimizi göstermektedir. Sarıgöl ilçemize bağlı Afşar Mahallemizde de vatandaşlarımızla bir araya gelerek suyun öneminden bahsettik. Çünkü, su en değerli varlığımızdır” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu