19.11.2019 14:54

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Ocak 2020 eğitim dönemi için Türk Müziği ve Batı Müziği dallarında Manisa’nın yeni yeteneklerini arıyor. Konuyla ilgili yetenek sınavı açtıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, 13 Aralık’ta yapılacak olan yetenek sınavına katılmak isteyen Manisalıların Atatürk Gençlik Merkezi’ne başvurabileceklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün girişimleriyle kurulan ve tiyatro, müzik, halkoyunları gibi birçok alanda yetenekleri Manisa’ya kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yeni yetenekler keşfetmek amacıyla yetenek sınavı düzenliyor. 13 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yetenek sınavı hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Türk Müziği ve Batı Müziği’nde Manisa’mızın yeni yeteneklerini keşfetmek ve Ocak 2020’de başlayacak olan eğitim programımıza dahil etmek amacıyla 13 Aralık’ta yetenek sınavı düzenliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşımızı da içine alan sosyal projelerle hemşehrilerimize hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz” dedi.