Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.09.2013 12:29

MANİSA’nın tek yerel televizyonu olma özelliğini koruyan ETV, 19. yılını ve yeni yayın dönemini düzenlenen kokteylle kutladı. Manisa’nın spor, siyaset ve iş dünyasından tanınmış simalarının katıldığı kokteyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde kurulan ve Manisa’nın tek yerel televizyonu unvanını sürdüren ETV’nin 19. kuruluş yıldönümü ve yeni yayın dönemi, düzenlenen kokteylle kutlandı. Kokteyle Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kokteylde Manisa Belediyesi Konservatuvarı Pop Orkestrası da bir konser verdi.

Manisa uyduya çıkmalı

Manisa’nın tek yerel televizyonu olan ETV’nin yeni yayın döneminin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugüne kadar halkı bilgilendirme yolunda vermiş oldukları çalışmalar takdire şayan. Denge ve Yenigün gazeteleriyle de yazılı basında hizmet vermeye devam ettiler. Her türlü eleştirilere hepimizin açık olması lazım. Ancak yargısız infaz yapılmaması, doğru habercilik yapılması konularında daha fazla eğitim verilmesi lazım. Basının yıllardan beri hakları konusunda yaşadıkları sıkıntıları hep dile getirdik. Onların sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasındaki çalışmalara hepimizin katkı vermesi gerektiğine inanıyorum. Manisa artık büyükşehir oldu. Sadece Manisa Merkez veya birkaç ilçe ve köyde yayın yapılması değil, uyduya çıkarak, tüm Ege bütününde Manisa’nın atılım yapması gerektiğine inanıyorum. Ben bir kere daha ETV grubuna ve tüm çalışanlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Medyayı yanımızda görmek isteriz

Bir gazetecinin Cengiz Ergün’ün medyayla ilişkisinin ne şekilde olduğu yönündeki sorusunu da yanıtlayan Başkan Ergün, “Ben hep şunu prensip edindim: bulunduğum konum itibariyle Belediye olarak her türlü etkinliğimizi bütün medya mensuplarına geçiyoruz. Ancak çok önemli görülen bazı noktalarda Belediye’ye medya mensupları gelirken, maalesef çoğu haberde yanımızda göremiyoruz ve bunları biz belediye basınımız olarak medyaya bilgilendirmelerini geçiyoruz. Gönül istiyor ki, bütün etkinliklerimizde tüm basını yanımızda görmek. Eksikler vardır, bu eksiklikleri karşılıklı görüşerek, konuşarak en iyi noktaya getirmek her zaman bizim dileğimizdir. Manisa Belediyesi demek, halka hizmet demek. Bu noktada tüm bilgileri vatandaşa aksettirmek gerekiyor. Medyaya da burada görev düşüyor” dedi.

Protokol iyi dileklerini iletti

Ardından ETV’nin yeni yayın dönemi programlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Ardından Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya söz alarak, tanıtım kokteyline katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Yumrukaya, kısa sürede uydudan yayın yapmak için sıra beklediklerini söyledi. Daha sonra protokol üyeleri tek tek sahneye davet edilerek, ETV’nin yeni yayın döneminin hayırlı olması temennisinde bulundular. Kokteyl, Kiğılı’nın Sonbahar-Kış Kreasyonu tanıtım defilesi ile son buldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu