Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2020 11:48

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerden kutlandı. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise, tüm yurtta olduğu gibi Manisalılar da balkonlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla görevlendirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, birbirinden güzel marşları çalarak vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşattı.

 

Manisalılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinden de olsa coşkuyla kutladı. Gün boyunca Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından marşlarla coşku katlanırken, saatler 21.00’i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Manisalılar da balkonlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla görevlendirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, birbirinden güzel marşları çalarak vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşattı. 8 Eylül Caddesi’nden başlayıp, İzmir Caddesi, Doğu Caddesi ve eski garaj güzergahında gezerek 23 Nisan coşkusunu evlere taşıyan ekiplere, Manisalılar alkışlarıyla eşlik etti. Bayram coşkusu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu’ndan da canlı olarak yayınlandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu