27.04.2011 15:05

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dinçer Mahallesi’ni ziyaret etti. Yenicami Caddesi üzerindeki biten çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, cadde üzerindeki esnafla tek tek tokalaşarak, “Hayırlı işler” dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptıkları çalışmalar nedeniyle hazırladıkları pankartla teşekkürlerini sunan Yenicami esnafı, yapılan düzenleme ile caddelerinin güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade ettiler.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Dinçer Mahallesi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak ve birim müdürleri de eşlik etti. İlk olarak Yenicami Caddesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, esnafla tek tek tokalaşarak, “Hayırlı işler” dileklerinde bulundu. Yaptıkları çalışma ile caddelerinin bambaşka bir görünüm kazandığını ve güzelleştiğini belirten Yenicami esnafı da, yapılan çalışmalar nedeniyle hazırladıkları pankartta, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ettiler. Yenicami bölgesinde kaldırım, bordür ve andezit kaplama yapıldığını ve caddenin yenilendiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her mahalleye eşit hizmet parolasıyla başlattığımız çalışmaları tamamladıktan sonra, çalışma yapılan yerlerden gelen teşekkürler, ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi. Bu çalışmalarımız ihtiyaç olan bölgelerde devam edecek” dedi. Başkan Ergün, daha sonra Kenzi Caddesi’nde incelemelerde bulunarak, asfaltlama çalışmalarının bölgede öncelikle bu caddeden başlatılması talimatını verdi.
25.04.2011