01.07.2014 14:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenleri Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Pop Konseri verdi. Niobe Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konsere ilgi büyüktü.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenleri, Niobe Amfi Tiyatro’da Pop Konseri verdi. Konseri Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Sosyal İşler Şube Müdürü Nuray Çevirmevi, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ile birlikte çok sayıda Manisa’lı da izledi. Her biri ayrı bir enstrümanda yer alan Konservatuar Eğitmenleri ve Vokalist Efe Çıraklar, birbirinden güzel şarkılarla kendilerini izlemeye gelen Manisalılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Zaman zaman şarkılara eşlik eden davetliler, güzel bir gece geçirdi. Ramazan ayı boyunca her gece farklı bir programla Manisalıların karşısına çıktıklarını ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ramazan etkinliklerine herkesi davet etti.