Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2022 14:16

Celal Bayar Üniversitesi 30'uncu Akademik Yılı Açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törende metaCBÜ Projesi'nin de tanıtımı yapıldı. 30'uncu Akademik Yılı Açılış programında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yer aldı.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, ve Semra Kaplan Kıvırcık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak 'İklim Elçisi', Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 4. Sınıf Öğrencisi Ceylan Vural yaptı. Ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç konuşma yaptı. Celal Bayar Üniversitesi'nin faaliyetlerinden bahseden Rektör Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de üniversite kampüsüne ulaşım sağlayan elektrikli otobüsler nedeniyle teşekkür etti. Rektör Ataç konuşmasında metaCBÜ  projesinin de tanıtımını gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu Öğrencilere ve Akademisyenlere Hitap Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da akademisyenlere ve öğrencilere hitap etti. Bakan Kasapoğlu, "Bu açılışların yoluna güçlenerek, yeni başarılarla devam etmesini temenni ediyorum. Üniversite çağı en değerli en kıymetli zamanlardan bir tanesi. Bulunduğunuz şehir ve bu şehrin sizlere vereceği ruh sizler için önemli bir avantaj. Ben her birinize bu şehirdeki bu müteşebbis ruhtan ilham almanızı tavsiye ediyorum. Üniversitenin şehre kazandırdıkları ve bu çerçevede Manisa'nın yıllar boyu şehzadeleri tahta hazırlayan bir irfan yönü, ilim yönü hepimizin malumu. Celal Bayar Üniversitesi'nin son 30 yıllık süreçte bu misyona verdiği katkı çok kıymetli. Bugün bu camia Manisa'da bilginin, ilmin tüten bir ocağı olarak yoluna devam ediyor" dedi. Konuşmaların ardından Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na hediye takdim etti. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu