Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.04.2023 18:58

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli programı kapsamında, ilçe belediyesi tarafından yapılan Gümüşçayı Pazaryeri’ni inceledi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ne ziyarette bulunarak, minik öğrencilere hediyeler verdi. 

Bir dizi açılış ve inceleme programları nedeniyle Salihli’ye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi yapımı tamamlanan Gümüşçayı Pazaryeri’nde incelemede bulundu, hemen yanındaki Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. İnceleme ve ziyarette Başkan Ergün’ün yanı sıra, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş,  geçmiş dönem Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları, MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Ülkü Ocakları Salihli İlçe Başkanı Musa Şentürk, milletvekili aday adayları ve mahalle muhtarları yer aldı. 
ÇKSM’de miniklere hediyeler verdi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete alınan Salihli ilçesindeki Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Ergün ve beraberindeki heyet, eğitim gören minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Minik öğrencilerle sohbet eden protokol heyeti minik öğrencilere eğitim kırtasiye setlerini hediye etti. ÇKSM önünde bulunan veliler ile selamlaşan Başkan Ergün, çocuklara top dağıtarak, onları sevindirdi. 
Protokol pazaryerinde incelemede bulundu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ne yapılan ziyaretin ardından protokol heyeti daha sonra Salihli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gümüşçayı Pazaryeri’nde incelemede bulundu. İnceleme sırasında Başkan Ergün ve beraberindeki heyete Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından bilgilendirme yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet, yapımı tamamlanarak hizmete alınan pazaryerinin tüm Salihlili vatandaşlara hayırlı olması dileklerini iletti. Başkan Ergün ve beraberindeki heyet pazaryeri incelemesinin ardından programlarına devam etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu