Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.08.2023 14:39

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı mahallelerde tarım emekçileri ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Ergün, programının devamında Sancaklıiğdecik Mahallesi’ni de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Ergün’ü büyük ilgi ve sıcak bir şekilde karşıladı.

Her hafta mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma gününü Şehzadeler ilçesine bağlı mahallelere ayırdı. Sabahın erken saatlerinde tarım emekçileriyle bir araya gelen Başkan Ergün, programının devamında Sancaklıiğdecik Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, daire başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ve MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz eşlik etti.
Manisa Yörük Türkmen Derneği’ni de Ziyaret Etti
Mahalle Muhtarı Arif Kurtoğlu ve mahalle sakinleri tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, hayırlı Cuma’lar diledi. Daha sonra mahalle sakinleriyle mahalle kahvehanesinde bir araya gelen Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarını anlattı, vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Ergün, Sancaklıiğdecik temaslarını, Manisa Yörük Türkmen Derneği ziyaretiyle noktaladı. Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Dernek Başkanı Arif Kurtoğlu, ziyareti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür ederek, poşu armağan etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu