Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.04.2011 12:14

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir GSM operatörüyle ortaklaşa yürüttüğü Gönül Köprüsü Projesi kapsamında, Zonguldak ilinden Manisa’ya gelen öğrenciler, Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ağırladı.
Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Zonguldak’tan Manisa’ya gelen öğrenciler, Manisa Belediyesi’ni ziyaret etti. Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz nezaretinde Belediye Encümen Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu tarafından ağırlanan Zonguldaklı öğrenciler, Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu’na dünyaca ünlü Devrek bastonu, fındık ve madenciliği temsil eden heykel hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkürlerini sunan Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Zonguldaklı öğrencilere içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin bulunduğu çantalardan takdim etti. Manisa’nın şehzadeler kenti olarak anıldığını anlatan Ustamehmetoğlu, Manisa’da gezilebilecek tarihi ve turistik alanların oldukça fazla olduğunu, Osmanlı Devleti’ne padişahlık yapmış birçok şehzadenin Manisa’da yetiştiğini söyledi. Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz da, kendilerini ağırladıkları için Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’na teşekkürlerini sundu.
28.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu