Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.04.2011 12:18

MHP Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, geniş katılımla Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında partililer salonu doldururken, bazı partililer salon dışındaki ekranlardan aday tanıtımını takip etti.
Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki MHP Manisa Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı’na Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi ve 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Milletvekili adayları Sümer Oral, Erkan Akçay, Turgay Şirin, Kadir Daş, Mansur Onay, Zeki Kayda, İbrahim Emre, Ersoy Arslan, Nurhan Selçuk, Hüseyin Tanrısevsin, MHP İl Başkanı Uğur Üncü, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Özkan, ilçe ve belde belediye başkanları, kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Uğur Üncü yaptı.

Sadece Gerçekleri Anlattık

Üncü’nün ardından MHP MYK Üyesi ve 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz de, partililere seslendi. Enöz’ün ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, söz aldı. İki yıl, bir ay önce, Manisa’nın kaderini değiştirmek için inançla yola çıktıklarını belirten Başkan Ergün, “Biz yola çıktığımızda, Manisa’nın yerel yönetimindeki sıkıntılar Manisa’yı aşmış, zaman zaman Türkiye gündemine yerleşir hale gelmişti. İktidarında önemli isimleri bulunmasına rağmen yerel sıkıntılar öyle büyümüştü ki, sokakta vatandaşın tek isteği içi boşaltılmış, her yönden batağa saplanmış Manisa Belediyesi’nin mevcut iktidarın elinden kurtarılmasıydı. Biz yola çıktığımız inançlı arkadaşlarımızla 94 gün boyunca sokakları gezdik. Bize duyulan güven ve inananların duası, tek dayanağımız oldu. En önemli silahımız ise gerçekleri ulu orta yerde konuşmaktı. Evet, biz sadece gerçekleri anlattık ve ısrarla sorular sorduk. Anlattığımız gerçekler onların boğazında düğümlenmiş olacak ki, hiçbir sorumuza cevap alamadık. Nihayetinde cenabı Allah’ın izni ve siz dava arkadaşlarımın gayretiyle Manisa Belediyesi’nde halkımızın hizmetine başladık” dedi.

Ülkemizin Bize İhtiyacı Var

Yola çıktıklarında kendilerine inananların sayısının inanmayanların sayısından az olduğunu hatırlatan Ergün, “Herkes mevcut iktidarı şanslı görüyor, bizim hayalperestliğimizden dem vuruyordu. Evet, biz hayalperesttik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferiyle sonuçlanan bir seçim hayal etmiştik. Her gün yüzlerce insanın elini sıkarken, bu hayali hiç unutmadık. Her elini sıktığımız insanın gözünde bu hayalimizin karşılığını gördük. Birlikte hareket ettik, yılmadık, bıkmadık, usanmadık. Çalınmadık kapı, sıkmadık el, görmedik yüz bırakmadık. Bu çabamızı halkımız karşılıksız bırakmadı, bize belediyeyi emanet etti. Şimdi inanıyorum ki sıra iktidarda. Halkımızın değişime ihtiyacını her fırsatta dile getirdiği bu günleri çok iyi değerlendirip, akıllı politikalarla seçimden zaferle ayrılmalıyız. Ülkemizin bize, bizim de bu kutlu partinin neferlerinin birlik ve beraberliğine ihtiyacımız var. Aramıza nifak tohumları ekmek isteyen, ayrıştırmak için çabalayanlara inat, birlik ve beraberliğimizle bu yoldan zaferlere ulaşacağımızdan eminim. Bugün burada vekil adayı olarak tanıyacağımız birbirinden değerli adaylarımıza başarılar diler, ayrışmadan ve ayrılmadan zaferler kazanacağımız günler temenni ederim” dedi.
Daha sonra milletvekili adayları da sırasıyla tanıtılarak, konuşma yaptılar. Toplantının sonunda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Milletvekili adayları toplu fotoğraf çektirerek, geceyi ölümsüzleştirirken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, adayların elini tek tek sıkarak, başarı dileklerini iletti.

28.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu