Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 15:38

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fatih Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalleliler ile bir araya geldi. Manisa’da 34 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözeceklerini ifade eden Başkan Ergün, Fatih Mahallesi’ne de imar müjdesi verdi.
Fatih Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahallelilerin merakla beklediği imar sorunu hakkında müjde verdi. Fatih Mahallesi’ni ziyarete Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Erkan Akçay, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ersoy Arslan, Hüseyin Tanrısevsin, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ile birlikte belediye meclis üyeleri katıldı. Muhtarlık binası önündeki park alanında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve geldikleri günden bu yana Manisa’ya hizmet için çalıştıklarını, 34 yıldır çözülemeyen imar planı sorununu da çözeceklerini söyledi.
Manisa’da dev projeler yapmaya hazırlandıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Sizlerin de bildiği gibi hummalı bir asfalt çalışması yapıyoruz. Manisa’nın görüntüsü değişiyor. Yeni yaşam alanları oluşuyor. Ama bizim önemli gördüğümüz sorunlardan birisi de 34 yıldır çözülemeyen imar sorunudur. Seçim döneminde yaptığımız ziyaretlerde sizler bu sorunu çözmemiz konusunda bize isteklerinizi söylediniz. Bizde bu istekler doğrultusunda sadece bu mahalle de değil Cumhuriyet, Atatürk, Hafsa Sultan ve Yeni Mahalleyi de kapsayan bir imar planı hazırlıyoruz. Önümüzdeki hafta Salı günü imar değişiklikleri meclise geliyor. Mecliste onaylandıktan sonra imar planı değişikliği hakkında muhtarlarımız ve mahalle temsilcilerimizle birlikte toplantı düzenleyerek bilgi vereceğiz. Kafalarda soru işareti kalmadan, kimseyi mağdur etmeden bir imar planı yapacağız” diye konuştu.
Şehir Merkezi’nde Yapılan Çarpık Yapılaşmayı Buralarda Yapmayacağız
Manisa’nın konum itibariyle çok güzel bir olduğunu ancak, 40 yıl öncesine dayanan çarpık imar yapılaşması ile şehrin güzelliğinin törpülendiğini dile getiren Başkan Ergün, “Çarpık imar yapılaşması ve dar yollar nedeniyle Manisa sıkışmış bir şehir konumuna getirilmiş. Bizim amacımız şehir içerisinde yaşanan bu sıkıntıyı buralarda yaşatmamak. Güzel bir kentsel dönüşüm çerçevesinde hazırlanan proje ile kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Umuyorum ki herkes bu plandan hoşnut kalacaktır. Bu hizmetler durmayacak. Manisa Belediyesi olarak hiçbir mahalleyi ayıkmadan hizmet götürüyoruz” dedi. Bu yıl içerisinde dev projelerin de yolda olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, “Bunlar arasında Yeni Garaj, Cumhuriyet Meydanı, Laleli Gençlik Merkezi, Şehitler Anıtı, Kent Parkı, Atatürk Sergi Salonu, Belediye Hizmet Binası ve KESS kavşağı var. Laleli’de 170 dönüm arazi üzerine yapmayı planladığımız Kent Parkı, ailelerin ve gençlerin her türlü sosyal aktiviteyle zamanları geçirebilecekleri bir park olacak” dedi.
Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından söz alan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’da mahallelileri selamladığı konuşmasında, 2009 yerel seçimlerinde Cengiz Ergün’e kefil olduklarını hatırlatarak, bundan gurur duyduklarını söyledi. Konuşmaların ardından Fatih Mahallesi’nde MHP Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.
30.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu