Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.03.2024 15:19

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 29 Şubat tarihinde tanıtılan ve Manisa’da büyük heyecan uyandıran Spilkent Toplu Konut Projesinin Defne ve Ardıç etaplarının temeli, 14 Mart Perşembe günü, saat 15.00’de atılacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, temel atma törenine tüm Manisalıları davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin toplu konut projesi olan ve 29 Şubat tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Spilkent Toplu Konut Projesi’nin Defne ve Ardıç adlı etaplarının temeli, 14 Mart Perşembe günü, saat 15.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kırtık Şantiyesi karşısındaki alanda atılacak. Tüm Manisalıları temel atma törenine davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “177 Hektarlık bir alanda planladığımız Şehzadeler ilçemiz sınırları içindeki Spilkent projemizle Manisa’mızda 15 bin konutluk yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu önemli projemizin Defne ve Ardıç adını verdiğimiz etaplarımızın temelini, 14 Mart Perşembe günü, saat 15.00’de Kırtık Şantiyemiz karşısında bulunan alanda hayırlısıyla atacağız. Tüm hemşehrilerimizi temel atma törenimize bekliyorum. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu