Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2024 16:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ile 25 üniversite öğrencisi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ayşe Hafsa Sultan Tıp Tarihi Müzesi'ni gezdi. Geziden memnun ayrılan öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyesine ve MCBÜ yönetimine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ile 25 üniversite öğrencisi, Ayşe Hafsa Sultan Şifahanesi Tıp Tarihi Müzesi'ni ziyaret etti. 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette şifahanenin tarihi hakkında bilgi edinen öğrenciler, şifahanenin odalarını merakla gezdi. Tıp mesleğinin eski ve yeni kavramını gözlemleyerek öğrenme şansı yakalayan öğrenciler, 1525 yılında Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Hafsa Sultan tarafından yapımına başlanan şifahanenin, Osmanlı dönemi tedavi yöntemlerini canlandıran balmumu heykellerini, tıbbi aletlerini ve el yazması sağlık kitaplarının örnekleri ile kullanılan ilaçları incelediler. Geziden memnun ayrılan öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyesine ve MCBÜ yönetimine teşekkür etti.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu