Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.03.2024 14:21

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla Fatih Bulvarında başlatılan çalışmalar hızla ilerliyor. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Mimar Sinan Bulvarı’nda oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen Fatih Bulvarı’ndaki çalışmalar aralıksız sürüyor. Devlet Bahçeli Kavşağından gelip, Akgedik-Muradiye-Karaali-Güzelyurt-Menemen hattına gidecek araçların yoğunlukla kullanacağı güzergah; 3 gidiş 3 geliş olmak üzere, yürüme ve bisiklet yolları, aydınlatmaları ve peyzaj düzenlemeleri ile hem Mimar Sinan Bulvarında özellikle sabah ve akşamüstü eve dönüş saatlerinde yaşanan yığılmanın önüne geçecek hem de şehrin estetik görünümünü arttıracak. 

Mimar Sinan Bulvarındaki Sıkışıklığın Önüne Geçilecek 

Fatih Bulvarı Prestij Cadde düzenlemesi hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Mimar Sinan Bulvarındaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Fatih Bulvarı’nda hummalı bir çalışma başlattık. 35 yıldır yapılamayan imar planlarını hayata geçirerek, önünü açtığımız projede 1.8 kilometrelik hattın yağmur suları bitme noktasına geldi. Dolgularını yapmaya başladık. Güzergahta bulunan 70 evin kamulaştırması yapıldı, 30 ev kaldı. Hak sahipleri enkaz bedellerine itiraz etmek suretiyle mahkemeye başvurdular. 6 aylık sürecin 3 ayı geride kaldı. 3 ay içerisinde mahkeme enkaz bedelleri noktasında kararını verecek. İnşallah önümüzdeki yazın ortasında tamamlamayı hedeflediğimiz projemiz, Mimar Sinan Bulvarının yükünü oldukça hafifletecek. Devlet Bahçeli Kavşağından gelen ve  Akgedik-Muradiye-Karaali-Güzelyurt-Menemen hattına gidecek araçların yoğunlukla kullanacağı güzergah, Mimar Sinan Bulvarının yanında ikinci bir madalyon olarak Manisalıların hizmetinde olacak. 3 gidiş 3 geliş olmak üzere planlanan yolumuzda, yürüme ve bisiklet yolları, aydınlatmaları ve peyzaj düzenlemeleri de olacak. Projemizi bitirdiğimizde hem Mimar Sinan Bulvarının trafik yükünü azaltacağız, hem de estetik açıdan güzel bir prestij cadde projesini daha şehrimize kazandırmış olacağız. Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu