Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2024 17:52

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru ve beraberindekileri konuk etti. İlçeye yapılacak hizmetler ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Zeyrek, “Kimseyi ötekileştirmeden, hangi partiye oy verdiğine bakmadan tüm halkımıza hizmet götüreceğiz” dedi.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru, CHP İlçe Sekreteri Emre Kocabaş, AK Parti Meclis Üyeleri Mustafa Gül ve Behçet Özkul, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’ya hayırlı olsun dileklerini ileten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Zeyrek de, “Artık hizmet zamanı. Kimseyi ötekileştirmeden, hangi partiye oy verdiğine bakmadan tüm halkımıza hizmet götüreceğiz. Harcanan paranın kamu parası olduğunu, Demirci’deki, Selendi’deki halkımızın da bu parada hakkı olduğunu unutmayacağız. Halkımızın vergileriyle yapacağımız harcamaları eşit ve adil bir şekilde halka döndüreceğiz. 17 ilçe belediye başkanımızla birlikte Manisa’mıza en iyi projeleri kazandırmak için çalışacağız” ifadelerinde bulundu. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu