Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.04.2024 16:15

Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Zeyrek, önceki dönemlerde başkanlığını yaptığı, odanın üyelerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e, Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde,  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılar diledi. Önceki dönemlerde başkanlığını da yaptığı odanın üyelerine ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Başkan Zeyrek de, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iletişim halinde olacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Zeyrek’e, Mimar Sinan’ın resminin yer aldığı bir tablo hediye etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu