Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2024 18:37

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve beraberindeki heyeti ağırladı. Başkan Zeyrek’i tebrik eden Birlik Başkanı Geriter, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi. 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Başkanvekili Mehmet Akgül, Birlik Genel Sekreteri Nazan Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Birlik Başkanı Geriter, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in babası Ahmet Zeyrek’in, Esnaf Odaları Birliği’ne ilk kayıt belgesinin de tablosunu hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek de, ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri nedeniyle Geriter ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu