Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.04.2024 13:37

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Bahattin Akyüz’ün başkanlığını yaptığı Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Manisa Emlak Müşavirleri Derneği yönetimlerini makamında ağırladı. 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, MESO ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği (MEM-DER) yönetimleri ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun dileklerini ileten Akyüz, çiçek takdiminde bulundu. 

Akyüz, Hayırlı Olsun Dileklerini İletti
MESO ve MEM-DER Başkanı Bahattin Akyüz, ziyarette yaptığı konuşmada, “Esnaf dostu Başkanımız, hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” diye konuştu. 

Manisa’mıza Güzel Hizmetler Yapacağız 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeyrek de, “Hem Belediye Başkanlarında, hem STK’larda kimler geldi kimler geçti. Bizden sonra da kimler gelecek. Kimi Başkanlar gururla hala çarşıda dolaşıyor Başkanım diye anılıyor, maalesef kimi Başkanlar da Manisa’da oturmuyor İzmir’e taşınmak zorunda kalıyor. Bunu herkes için söylüyorum. İnşallah 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yapacağız. Ben Manisa’yı çok seviyorum. Ben bu şehirde yaşlanıp hayatımı sonlandırmak istiyorum. Bu koltuklar gelip geçici. Bu koltuktan geçtikten sonra da çarşıda şöyle alnımız açık, göğsümüzü gere gere dolaşıp çoluğumuza çocuğumuza yaptığımız hizmetleri anlatmak istiyorum. Allah mahcup etmesin. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu