04.05.2024 12:16

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti MABEM’lerde, yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları devam ederken, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (MABEM) yeni dönem kurs kayıtları ve 7, 8, 10, 11, 12’inci sınıfa giden öğrenciler ile mezun öğrencilerin faydalanabileceği yaz kursu kayıtları alınmaya devam ediyor. Bünyesinden birbirinden başarılı öğrenciler çıkaran, öğrencilerin hayal ettikleri liselere ve üniversitelere gitmeleri için çalışma yürüten MABEM’lere, kurs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin bulundukları ilçelerdeki MABEM’lere başvurabilecekleri ya da 0236 2314580 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri belirtildi.